Gran Melia Roma Villa Agrippina 5*

Viešbučio aprašymas Gran Melia Roma Villa Agrippina 5*

Viešbutis įsikūręs Agrippinos vilos vietoje, kuri pirmajame ir antrajame mūsų eros amžiuje priklausė imperatoriaus Nerono motinai. Statant viešbutį buvo aptikti senovinių skulptūrų ir bareljefų fragmentai, kurie dabar puošia Gran Melia Rome interjerus. Viešbutis yra ant Tibro upės kranto, šalia Trastevere ir Castel Sant'Angelo. Per 5 minutes iš viešbučio nueisite iki Vatikano, o per 15 minučių – iki Navonos aikštės. // Atnaujinta 31 kovo 2023
Kainų grafikas
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs ant kalvos, ant Tibro upės kranto, už 800 metrų nuo Šv. Petro bazilikos. Iki Piazza Navona ir Campo de' Fiori nueisite per 15 minučių, o iki šurmuliuojančio Trastevere rajono – per 10 minučių. Termini traukinių stotis už 4,4 km, Čampino oro uostas – 22,7 km, Fjumičino oro uostas – už 30,1 km.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, bagažo saugykla, kelionių informacijos punktas, bilietų tarnyba, konsjeržo paslaugos, faksas / kopijavimas (mokamas), lyginimo paslauga (mokama), kambarių aptarnavimas: visą parą , židinys fojė, restoranas Ossimoro - tarptautinė, Viduržemio jūros ir italų virtuvė, Viva Voce restoranas, 2 barai, kavinė-restoranas ir Lunae terasa, idealiai tinka mažoms šventėms, 3 konferencijų salės (iki 80 žmonių), sodo teritorijoje 7 500 kv. m įrengtas baseinas su vandens masažo funkcija (baseinas veikia nuo balandžio iki spalio).
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • skalbiniai
  • kirpykla/grožio salonas
  • patalpos žmonėms su negalia
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • valiutos keitykla
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • auklė

Pramogos ir sportas

biblioteka. SPA centras My Blend by Clarins: lauko hidromasažinis baseinas, sauna, garinė pirtis, sensorinis dušas, masažas, aromaterapija, akmens terapija, refleksologija, veido ir kūno procedūros.
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • sūkurinė vonia
  • sporto salė
  • jogos užsiėmimai
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje yra 116 kambarių. Kambariai dekoruoti pastelinėmis spalvomis ir papildyti garsių paveikslų reprodukcijomis.

Premium kambarys (28 kv.m): miegamasis su labai didele lova arba dviem atskiromis lovomis, vonios kambarys su hidromasažiniu dušu.

Liukso kambarys (23 kv.m): miegamasis su labai didele lova arba dviem atskiromis lovomis, vonios kambarys su hidromasažiniu dušu.

Premium City View kambarys (28 kv.m): miegamasis su labai didele lova arba dviem atskiromis lovomis, vonios kambarys su vandens masažo dušu. Panoraminis vaizdas į miestą.

Aukščiausias kambarys su privačiu sodu (24 kv.m): privatus sodas, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys su vandens masažo dušu.

Grand Premium kambarys (33 kv.m): miegamasis su labai didele lova arba dviem atskiromis lovomis, vonios kambarys su vonia (kai kuriuose kambariuose) ir vandens masažo dušu. Kambariai atviro išplanavimo: miegamoji ir vonios erdvės neatskirtos. Miesto vaizdas.

Redlevel Grand Room (33 kv.m): miegamasis su labai didele lova arba dviem atskiromis lovomis, vonios kambarys su vonia (kai kuriuose kambariuose) ir vandens masažo dušu. Kambariai atviro išplanavimo: miegamoji ir vonios erdvės neatskirtos. Miesto vaizdas.
Redlevel Supreme Room With Private Jacuzzi Terrace (34 kv.m): terasa su lauko sūkurine vonia, miegamasis su labai didele lova arba dviem atskiromis lovomis, vonios kambarys su hidromasažiniu dušu. Panoraminis vaizdas į sodus, vilą Agrippina ir Vatikaną.

Loft Suite Redlevel (36 kv.m): dviejų lygių numeris. Pirmame aukšte: miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys su vonia ir vandens masažo dušu. Antrame aukšte: svetainė. Kambariai atviro išplanavimo: miegamoji ir vonios erdvės neatskirtos. Įsikūręs viršutiniame aukšte. Panoraminis vaizdas į miestą ir Vatikaną.

Junior Suite Redlevel (42 kv.m): miegamasis su poilsio zona (king size lova arba dvi viengulės lovos), vonios kambarys su vonia ir vandens masažo dušu. Kambariai atviro išplanavimo: miegamoji ir vonios erdvės neatskirtos. Miesto vaizdas.

Grand Suite 360° Romos vaizdas (65 kv.m): terasa (111 kv.m) su lauko sūkurine vonia, svetainė, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys. Kambariai atviro išplanavimo: miegamoji ir vonios erdvės neatskirtos. Panoraminis vaizdas į miestą ir Vatikaną.

Prabangūs apartamentai (65 kv.m): privatus sodas, svetainė, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys. Pasirinktinai: sūkurinė vonia. Kambariai atviro išplanavimo: miegamoji ir vonios erdvės neatskirtos.
Eternal City Suite (70 kv.m): terasa (125 kv.m.) su lauko sūkurine vonia, svetainė, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys. Kambariai atviro išplanavimo: miegamoji ir vonios erdvės neatskirtos. Vaizdas į sodus, vilą Agrippina ir Vatikaną.

Emperor Penthouse Master Suite Terrace (85 kv.m): terasa (200 kv.m.) su lauko sūkurine vonia, svetainė, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys. Kambariai atviro išplanavimo: miegamoji ir vonios erdvės neatskirtos. Panoraminis vaizdas į sodus, vilą Agrippina ir Vatikaną.

Family Suite With Private Whirpool Garden – privatus sodas su lauko sūkurine vonia, svetainė, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys, 2 svečių tualetai.

Numeriuose

Oro kondicionierius (klimato kontrolė), LCD televizorius, nemokamas belaidis internetas, seifas (gali tilpti nešiojamas kompiuteris), iPod prijungimo stotelė, telefonas, balso paštas, rašomasis stalas, Nespresso kavos aparatas, mini baras, vonios kambarys su Clarins prekės ženklo higienos reikmenimis, bidė, plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės. Kasdienė kambarinė, kambarių aptarnavimas: visą parą, pagalvių meniu, lovų paruošimo nakčiai paslauga.

Adresas

Via del Gianicolo, 3, Roma, Italija

Telefono numeriai

Tel: +39 069 259 01
Fax: +39 069 259 0300

Еl. paštas

gran.melia.rome@melia.com
Kainų grafikas
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Artimiausi viešbučiai

9 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
SPA paslaugos viešbutyje
Lauko baseinas poilsiui
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas