Viešbučio aprašymas Esencia 5*

„Esencia Riviera Maya Mexico“ yra prabangus viešbutis, įsikūręs gražioje privačioje vietoje, nuostabiame paplūdimyje ir turkio spalvos Karibų jūros vandenyse. Viešbutyje dera išskirtinis garbingumas, nepriekaištingas aptarnavimas ir ramybės bei privatumo atmosfera: puikūs patogūs kambariai su erdviomis terasomis, esantys atogrąžų sode ir balto smėlio paplūdimyje, puikus SPA centras, du baseinai, gastronominis restoranas su puikia virtuve. Esencia Riviera Maya Mexico yra pasaulinio lygio viešbutis, galintis patenkinti išrankiausių svečių skonį. // Atnaujinta 10 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs rytinėje Jukatano pusiasalio pakrantėje, Riviera Maya kurorte, 20 minučių kelio automobiliu nuo kurortinio Playa del Carmen miestelio, valandos kelio automobiliu nuo Kankuno tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

SPA / grožio ir sveikatingumo centras: Viešbutyje yra SPA centras „Aroma“, kurį sudaro: 4 sūkurinės vonios, 2 majų garų pirtys ir 5 procedūrų kambariai, kuriuose siūlomi įvairūs masažai ir SPA procedūros, kurių pagrindą sudaro natūralūs augalai, vaistažolės ir vaisiai. iš kurių auginami viešbučio sode.
Sportas ir laisvalaikis: viešbučio teritorijoje yra: 2 baseinai, jogos ir meditacijos užsiėmimai, siūlomos meksikietiškos kulinarijos pamokos.
Plaukimo sąlygos: viešbutis įsikūręs nuostabiame smėlio paplūdimyje, kurio ilgis daugiau nei 3 km.
Vaikams siūlomi meksikietiško maisto gaminimo kursai, restorane yra vaikiškas meniu.
Restoranai ir barai:
Restorane „Sal Y Fuego“ patiekiami tarptautiniai ir vietiniai skanėstai.
Gurmaniški pusryčiai patiekiami lauko paviljone prie baseino.
Svečiams - verslo ir šventinių renginių organizavimo paslaugos, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos.
Viešbutis siūlo vestuvių ceremonijas ir specialias programas medaus mėnesiams.

Numeriai

Viešbutyje yra 29 patogūs įvairių kategorijų kambariai, kurių interjeras sukurtas elegantišku stiliumi su minimalizmo elementais: baltos sienos ir grindys, aukštos lubos, raudonmedžio apdaila, elegantiški baldai ir originalus dekoras, iš erdvių kambarių terasų atsiveria nuostabūs vaizdai. jūros ir vešlios sodo žalumos .
Jūsų paslaugoms:
Liukso numeris „Torre Deluxe“ su vaizdu į vandenyną: yra pagrindiniame pastate, prie paplūdimio, kurį sudaro miegamasis, svetainė, vonios kambarys, terasa su panoraminiu vaizdu į jūrą ir džiungles.
„Rosa Ocean View Master Suite“: erdvus kambarys, kuriame yra miegamasis, svetainė su kupolinėmis lubomis, vonios kambarys su vonia ir atskira dušo kabina, persirengimo kambarys, terasa su vaizdu į baseiną ir jūrą, terasa sode. . Galimas papildomas miegamasis.
Garden Suite su giluminiu baseinu: yra sode, susideda iš miegamojo su poilsio zona, vonios kambario su dušu (kai kuriuose kambariuose su vonia ir atskiru dušu), rūbinės, terasos su baseinu. Papildomai kambaryje - CD/DVD grotuvas, iPod.
Sodo kambarys: yra sode, kurį sudaro miegamasis su labai didele lova arba dviem didelėmis lovomis, vonios kambarys ir balkonas su vaizdu į sodą. Papildomai kambaryje - CD/DVD grotuvas, iPod.
Liukso numeris su terasa: yra pagrindiniame pastate, prie paplūdimio, kurį sudaro miegamasis, svetainė, persirengimo kambarys, vonios kambarys, erdvi terasa su baseinu.
Master Garden Suite: yra pagrindiniame pastate, prie paplūdimio, kurį sudaro miegamasis su labai didele lova, svetainės zona, vonios kambarys su vonia ir atskiru dušu, erdvi terasa su baseinu su vaizdu į sodą.< br /> Kambarys su vaizdu į vandenyną: yra pagrindiniame pastate, kurį sudaro miegamasis, persirengimo kambarys, vonios kambarys, terasa su vaizdu į jūrą. Papildomai kambaryje - CD/DVD grotuvas, iPod.
Liukso numeris su vaizdu į vandenyną: yra pagrindiniame pastate, kurį sudaro miegamasis su labai didele lova, svetainė, persirengimo kambarys, vonios kambarys, terasa su vaizdu į jūrą. Papildomai kambaryje - CD/DVD grotuvas, iPod.
Kotedžas: ​​dviejų aukštų kotedžas, esantis sode; yra svetainė, kambarys su televizoriumi, muzikos centras ir CD / DVD grotuvas, 2 miegamieji (viename su labai didele lova, persirengimo kambarys, vonios kambarys su vonia ir dušo kabina, terasa, kitas). su dviem didelėmis lovomis ir vonios kambariu), virtuvėlė, erdvi terasa su valgomojo zona ir baseinu. Daugiausiai gali apsistoti 2 suaugusieji + 2 vaikai iki 12 metų arba 3 suaugusieji + 1 vaikas iki 12 metų amžiaus.

Numeriuose

oro kondicionierius, plokščiaekranis televizorius, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas.

Svetainė

Esencia 5*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai